A fine art nyomat különösen magas minőségű, fekete-fehér vagy színes fotónyomat, a ma ismert legmagasabb szintű reprodukciós technika. (Giclée nyomtatás vagy Giclée Fine Art néven is találkozhatsz a fogalommal, ez elsősorban a művészi célú felhasználást jelzi.)

EZÉRT KÜLÖNLEGES

Szinte örökéletű.

Egy ilyen jó minőségű print nagyon sokáig élvezhető lesz. Ha nem is az idők végezetéig, de akár 60 évig biztosan, erre nyomtatóink tintáinál gyártói garancia vonatkozik. A nemzetközi szabványoknak megfelelő gyártási technológiával készült. Megfelelnek a legmagasabb szintű öregedés és fényállósági kritériumoknak, ezzel garantálva az időtállóságot és a színek, a maguk teljességében, lenyűgözően élénken jelennek meg.

Életre kelti a képeket.

A színeket és a részleteket a fine art kép a maguk tökéletességében mutatja meg, erről az általunk használt, 100%-ban savmentes, minősített papírok, vásznak, és a nyomtatók összhangja gondoskodik. A fine art nyomaton ugyanazok a színek kelnek életre, mint amit a monitorodon látsz vagy amit megfestettél, megrajzoltál.

Milyen különleges művész papírokat használunk?

Fine Art kategória kiváló minőségű papírok választékát tartalmazza professzionális fényképészek és igényes művészek számára.

A vászontól a pamut alapú papírig a Fine Art portfóliójában számos 100%-ban savmentes, PH semleges termék található, amelyek közül néhány műtárgyként is archiválható, ezen papírok átlagélete meghaladhatja akár a 100 évet is.

Röviden bemutatjuk neked az általunk legjobbnak tartott Tecco fotópapírokat, vásznakat.

A döntésnél természetesen nem hagyunk magadra, ha tanácsot kérsz tőlünk vagy eljössz hozzánk, közösen választhatjuk ki a céljaidnak, álmaidnak leginkább megfelelőt.

PFR295 FineArt Rag (295g/m2) – Acid-free, WIR-certified

Természetes fehérségű, vastag anyag, rendkívül finom és különlegesen sima, homogén, 100% pamut felületű. Ajánlott művészi alkotások reprodukciójához, a legmagasabb művészi követelmények eléréséért. Teljes mértékben savmentes, fény és időtálló.

TFR300 Textured FineArt Rag (300 g/m²) – Acid-free

Matt bevonatú nagy súlyú FineArt papír, melynek felülete textúrált, így rendkívül alkalmas akvarell vagy más típusú művészi reprodukciók készítéséhez. 100 % pamut papír, mely mentes mindenféle optikai fehérítőtől, így megfelel a legmagasabb tartóssági elvárásoknak is.

CNW340 Canvas Natural White Matt (340 g/m2) – Acid-free

Matt bevonatú, poli-pamut keverékű vászon, mely természetes fehérségű felülettel rendelkezik. Magas képstabilitásának köszönhetően ideális hiteles művészi reprodukciók és portré képek előállításához.

A fine art nyomtatás garanciája

Válogatott gépparkunk van

 

Professzionális Epson SureColor nyomtatókkal dolgozunk, amelyekre a gyorsaság, hatékonyság, produktivitás, megbízhatóság jellemző. Többféle nyomathordozón is kiválóan teljesítenek. Az élénk színek páratlan színpontosságot biztosítanak. Lélegzetelállító, 99%-os PANTONE lefedettséget képesek elérni.

Megbízható színek

 

Nyomtatóink a ma elérhető legmagasabb nyomtatási minőséget képviselik. Az EPSON SureColor nyomtatóink az UltraChrome HD tíz színkomponensű tintarendszerét használják egy forradalmian új Violet tintával kiegészítve. A részletek és színek tökéletes reprodukciójára képesek. Minden eddiginél jobb fényállóságot biztosítanak.

 

Speciálisan kialakított a stúdiónk

 

Fényforrásaink színhőmérséklete 5000 Kelvin, hogy a kész nyomatok színhelyességének ellenőrzése a megfelelő fényviszonyok között történjen. A fájlokat profilírozott monitoron készítjük elő a nyomtatáshoz.

Minősített alapanyagok

 

A vásznakat, fotópapírokat szintén gondosan válogattuk, csak olyannal dolgozunk, amelyről tudjuk, tulajdonságai révén megfelel a fine art képek magas követelményeinek.

Fotópapírjaink, vásznaink minősítései:

W.I.R.

A TECCO PHOTO médiák W.I.R. minősítéssel rendelkeznek. A független Wilhelm Imaging Research minősítése a legmagasabb szintű öregedési és fényállósági kritériumokat jelzi.

R.I.T.

Az amerikai Rochesteri Műszaki Tudományok Intézményének minősítése a kiváló (legalább 50 év) archiválhatóságról tanúskodik, megerősítve 10 nyomtató/papír/tinta kombinációjával.

ACID FREE ‐ Savmentes

Azt jelzi, hogy a fotópapír a DIN 6738, ISO 9706, ANSI Z 39 48‐1992 szabványoknak megfelelő gyártási technológiával készül. A gyártás során a fotópapírokat alkotó nyers rostokhoz PH semleges ragasztót adnak, ezért 100% savmentes, semleges PH értékkel rendelkezik, így kimondottan öregedésálló, több száz évig időtálló.

Miért előnyös neked?

Mert ügyfélmágnesként használhatod.

Még többet adnál? Új szolgáltatást keresel? Legyen az a fine art nyomtatás!

Képzőművész, fényképész vagy bármely területen (esküvőktől a tárgyfotókon át az üzleti képekig), tapasztalni fogod, hogy egy lenyűgöző fine art print nagyobb érzelmi értéket képvisel a megrendelőd szemében egy digitális képnél vagy egy sima printnél. Kötődést érsz el, hűségesebbé, elégedettebbé teszed őket. Mi megbízható háttérként állunk mögötted, gyorsan és pontosan elkészítjük a képet.  

Mert referenciának is meggyőző.

 

Képzeld el, hogy a műtermedbe látogatók azonnal meggyőződhetnek kiváló képességeidről, mert a falakon lógó fine art képek magukért beszélnek. (Lakberendezőként is büszke lehetsz a fine art printekkel dekorált enteriőrökre.) Egy-egy ilyen profi képpel reálisan, felesleges körök nélkül mutathatod meg, milyen jó fotográfus, képzőművész vagy. Sajnos ennek az ellenkezője is igaz: egy rossz minőségű print jelentősen rombolhatja szakmai megítélésedet.

Mert megmutatja a tehetségedet.

Válj azzá a művésszé, aki mindig is akartál lenni!

Képeink a szakmai fejlődésedben, az új témákkal, beállításokkal való kísérletezésben is fontos segítségedre lesznek. Tehetségedből még többet mutathatsz meg, még több örömöt lelhetsz az alkotásban.

Milyen képek fine art nyomtatását bízhatod ránk?

 

 

Ügyfeleidnek szánt képeidet.

Portréfotókat, esküvői, családi és rendezvényfotókat, promóciós és üzleti fotókat, épület- és tájképeket, kisállatfotókat és még hosszan sorolhatnák azokat a printeket, melyeket értékes pluszként kínálhatsz vállalkozásodban.

Kiállításra szánt képeidet.

A fine art print akkor is jó választás, ha kiállítani, majd értékesíteni szeretnéd fotóidat vagy grafikáid, festményeid reprodukcióit.

Ha tisztában vagy művészi képességeiddel, munkád értékével, csak ilyen minőségű nyomatokon mutatod be őket.

Portfóliódba szánt képeidet.

Ha magadat akarod eladni, biztosra kell menned, nem elégedhetsz meg egy szerényebb minőségű nyomattal.